Blog Post from Microsoft Office Word 2007

25 01 2007

office2007.JPG

Test post from Microsoft Office Word 2007 to my Blog at https://chaidir.wordpress.com.

When I want to create a document in Office Word 2007, I found ‘New blog post’ item. So, I’ll give it a try here.

It is using nice WYSIWYG editor and very similar as Office Word 2007.

Just want to know whether it is worked or not?

Whaaa…. Its work!!

What a great feature from Office 2007.. Now, you can post from Office Word 2007.

ps : other blog about Blog post using Word 2007 can be found here.


Actions

Information

11 responses

25 01 2007
Anang

thanks infonya..

25 01 2007
Amd

Tuh, Microsoft aja udah mengakui…. Moso masih dibilang blog itu Trend Sesaat™?

26 01 2007
aRdho

nah, skarang caranya ngupgrade ke MS Word 2007 gimana? punyaku masih 2003..😀

26 01 2007
helgeduelbek

Wooo salah satu daya pikat microsoft yah… baru tahu nih…makasaih. Gimana nih open source ibangi donk. Yah meskipun tetep aja kita bisa kirim pos-posan lewat layanan pihak ketiga. Semestinya open sorce sudah bisa mengendusnya agar tidak selalu ketinggalan dengan MS Office terutama Open Office Org-nya.

26 01 2007
nico

cai,officenya bajakan ya? ;))
heueueueue

26 01 2007
chaidir

@nico :
Windowsnya sih asli….
tapi… you know lah..😛

6 05 2007
shintaanita

i just find out, thanks, dh pake office 2007 juga nii… meski… dicoba, dicoba, dicoba…
yuk, dicoba… manfaat banget ya bapak ini…

3 08 2007
dawud

waaah……….pokoke okeh la……..
orang yang buat cerds²……..
I ♥ u…….

5 02 2008
aji

bykan nya kalaou office 2007 itu beda dan lebih sulit cara pemakainan nya?

enak nya dimana bossss??????

23 03 2008
DamionKutaeff

Hello everybody, my name is Damion, and I’m glad to join your conmunity,
and wish to assit as far as possible.

25 03 2008
gutenmter

If you’re an avid PS3 gamer, then you know the importance of saving your progress for future game play.
Pls, help me!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: